Adaia
Avui ens hem llevat tard, hem fet petites compres i hem anat a fondejar al Macar d'en Tosqueta. Un recó petit i salvatge, protegit per una illa, al que havia intentat entrar varies vegades, però sempre estava ple de barcos.
Avui només hi havia un anglés. La vegetació és molt pobre, no hi han arbres, i les platges estan plenes de poseidonies en fase de descomposició que dona una olor molt particular i un tacte flonxo als peus quan s'hi camina.
Hem vist un pou, unes cabres salvatges, una construcció en ruines, una cove a la que hem entrat amb la zodiac i unes pedres molt treballades per la tramontana.
Ara estem a Adaia, que és un port natural molt endinsat dins de terra.
Hem sopat d'una manera informal boquerons, musclos, xipirons i calamars. Tot molt bo.
Demà a les 6h del matí sortim cap a Sardenya amb previsions de vents portants però fluixos.
Pensem arribar-hi demà passat a les 10 de la nit.
Avui només hi havia un anglés. La vegetació és molt pobre, no hi han arbres, i les platges estan plenes de poseidonies en fase de descomposició que dona una olor molt particular i un tacte flonxo als peus quan s'hi camina.
Hem vist un pou, unes cabres salvatges, una construcció en ruines, una cove a la que hem entrat amb la zodiac i unes pedres molt treballades per la tramontana.
Ara estem a Adaia, que és un port natural molt endinsat dins de terra.
Hem sopat d'una manera informal boquerons, musclos, xipirons i calamars. Tot molt bo.
Demà a les 6h del matí sortim cap a Sardenya amb previsions de vents portants però fluixos.
Pensem arribar-hi demà passat a les 10 de la nit.
Comentaris